Integrasjonsdagene

31. august - 1. september 2017

Enten du kommer med bil, buss, tog eller fly, så er det greit å ha en plan. Her finner du informasjonen du trenger for å komme deg frem til Integrasjonsdagene.

Finne frem

 • Fra Oslo

  E6 til Halden

  Kjør E6 i retning Gøteborg og ta av til Halden. Følg hovedveien inn til Sentrum Syd og parker på avmerkede plasser ved Jernbanen. Thon Hotell ligger et steinkast unna på Torget.

  ► Google Kart
 • Reise med tog

  Oslo S til Halden

  Det går et tog fra Oslo S kl. 06.02 med ankomst i Halden kl. 07.48. Neste avgang er kl. 07.02 med ankomst kl. 08.44. Av åpenbare årsaker anbefaler vi førstnevnte mulighet.

  ► NSB nettside
 • Konferansehotell

  Thon Hotell Halden

  Konferansen foregår på Thon Hotell Halden. I tillegg til Thon Hotell, benyttes Park Hotell og Fredriksten hotell til overnatting.

  ► Konferansested

Praktiske detaljer

 • Registrering

  Registreringen starter fra kl. 08 på arrangementets første dag. Starttidspunkt for konferansen er kl. 09 begge dager. Konferansens første dag avsluttes kl. 17 og dag to avsluttes ca. kl. 14.

 • Parkering

  For deg som reiser med bil, sørger vi for gratis parkering ved jernbanen i Halden. Parkeringen vil være tydelig skiltet og åpen fra ettermiddagen den 30. august til arrangementslutt 1. september.

 • Busstransport

  Konferansen foregår på Thon Hotell. Deltagere som bor på Park Hotell eller Fredriksten Hotell får tilbud om busstransport unntatt den første morgenen. Til festmiddagen blir alle transportert med buss.