Integrasjonsdagene

30. august - 31. august 2018

Vi vil at du skal hygge på Integrasjonsdagene. Derfor er konferansen satt til kreative omgivelser på Thon Hotell Halden. Hotellet ligger idyllisk til på bryggen, med flotte konferanselokaler, innbydende rom og en utsikt du kan skrive hjem om.

Overnatting

 • Thon Hotell

  Langbrygga 1

  Nyt den korte veien “hjem” når du bor i hotellet hvor Integrasjonsdagene finner sted. Hotellet tilbyr stor frokostbuffet, gratis Wi-Fi og uteservering helt ned til bryggekanten.

  ► Thon Hotell Halden
 • Park Hotell

  Marcus Thranes gate 30

  Park Hotell ble re-åpnet i januar 2015. Hotellet tilbyr stor frokostbuffet, gratis Wi-Fi og parkering. I tillegg har de en egen fitnessavdeling som inkluderer både trimrom og sauna.

  ► Park Hotell Halden
 • Fredriksten Hotell

  Generalveien 25-27

  Bo på hotellet som ligger på historiske Fredriksten festning. Høyt hevet over byen, men likevel kun en spasertur unna. Fredriksten Hotell tilbyr gratis Wi-Fi og en fantastisk utsikt over Halden.

  ► Fredriksten Hotell

Attraksjoner

Får du noen minutter ledig under Integrasjonsdagene har Halden mye å by på. Her er noen eksempler.

 • Sjarmerende Halden

  Med den idylliske Iddefjorden, sine brosteinsbelagte gater og sjarmerende butikker, kan du glede deg til å gjøre både materielle og gastronomiske oppdagelser i Halden sentrum.

 • Fredriksten festning

  Mange mener at Fredriksten festning er en av de aller flotteste i Europa. Kjent for sin rike historie og arrangement som Allsang på Grensen, er dette en av Haldens mest besøkte attraksjoner.

 • Halden Gjestehavn

  Er du glad i båtliv, bør du ta en tur innom Halden gjestehavn. Havnen har de siste årene fått et stort løft, og kan nå skryte av en fantastisk uteservering og flere hyggelige restauranter.