Integrasjonsdagene

30. august - 31. august 2018

Integrasjonsdagene kombinerer et sterkt faglig program med humoristiske innslag og inspirerende foredrag. Latteren løser opp stemningen og bidrar til å nullstille hjernen, slik at den kan motta mer informasjon.

2017

I 2017 var vi så heldige å få Jon Niklas Rønning til å lose oss gjennom konferansens første dag. Rønning, kanskje mest kjent fra komikerduoen Bye & Rønning, har vunnet flere komikerpriser. Her møter standupkomikken det musikalske og det parodiske og lekne møter det sarkastiske. Publikum var superfornøyd med årets underholdning, noe evalueringen bekreftet med 4,6 av 5,0 mulige. Kveldsunderholdningen var det Jonas Rønning som stod for.

 • Jon Niklas Rønning

  Jon Niklas Rønning er kanskje mest kjent fra komikerduoen Bye & Rønning som har laget egne TV-humorserier på NRK1, radioprogrammer og helaftens sceneforestillinger. Under Integrasjonsdagene kan du forvente deg humormusikalske innslag, parodier og smart humor.

 • Jonas Rønning

  Jonas er en av Norges mest erfarne stå-opp-komikere. Han vant Stå opp-prisen i 2002 og har vært nominert til Gullruten og Komiprisen to ganger med den kritikerroste Hønefossrevyen. I tillegg har han bidratt i familiemusikaler, teaterforestillinger og og hatt gjesteroller i TV programmer.

2016

I 2016 var det Vidar Magnussen og Christian Mikkelsen som stod for underholdningen på konferansens første dag. Om ikke navnene deres var så godt kjent enda, dro man iallefall kjensel på ansiktene deres. Hans-Wilhelm Steinfeld avsluttet dagene. Erkebergenseren og utenriksreporteren fra NRK, kjent for å albue seg frem, rope høyest og alltid få svar på spørsmålene sine. Kveldsunderholdningen var det Hans Morten Hansen som stod for.

 • Vidar Magnussen og Christian Mikkelsen

  Magnussen, kanskje mest kjent for sin hovedrolle i Side om Side. Mikkelsen, fra BMI Turne og Latter Live. Begge har vært nøkkelpersoner i Underholdnings-avdelingen med blant annet portrettering av Sherlock Holmes og Verdens minste kommentatorboks.

 • Hans-Wilhelm Steinfeld

  Mannen med et helt liv bak seg som utenriksreporter og politisk analytiker i NRK. Kjent for å albue seg frem og rope høyt. Så fikk han da alltid svar på spørsmålene sine også. Under Integrasjonsdagene delte Steinfeld sin kompetanse om utenrikspolitikk og verdenssamfunnet for øvrig.

 • Hans Morten Hansen

  Hans Morten Hansen er en erfaren komiker fra Stavanger som debuterte som komiker i 1993, etter 12 år i oljebransjen. Siden 1995 har han drevet med underholdning på fulltid. Hansen vant komikerprisen både i 2010 og 2012 og satte verdensrekord i 2010 med et 38 t og 14 min langt show.

2015

I 2015 var det selveste Atle Antonsen som loset oss gjennom dag 1 med sin svarte humor, sin fullstendige mangel på respekt for autoriteter og verbal stuntkomikk uten sikkerhetsnett. Dagene ble avsluttet med eventyreren Jarle Andhøy som foretrekker å utforme reglene selv. Han fortalte med innlevelse om sine opplevelser på tokt med seilbåten Berserk. Kveldsunderholdningen var det Martin Beyer-Olsen som stod for.

 • Atle Antonsen

  Selveste Atle Antonsen stod for underholdningen på dagtid. Det skal vanskelig gjøres å finne noen som er bedre egnet til denne jobben. Blant merkevarene til Antonsen er svart humor, fullstendig mangel på respekt for autoriteter og verbal stuntkomikk uten sikkerhetsnett.

 • Jarle Andhøy

  Jarle Andhøy er eventyreren som trosser regler og myndigheter. Han foretrekker å lage sitt eget spill og utforme reglene selv. Under Integrasjonsdagene delte han sine erfaringer fra tiden på tokt med Berserk gjennom Nordvestpassasjen, rundt Kapp Horn og mot Antarktis.

 • Martin Beyer-Olsen

  Martin Beyer-Olsen ble av fagfolk omtalt som en av landets mest lovende stå-opp-komikere i 2015. Samme år var han nykommer i "Underholdnings-avdelingen" på NRK. I flere år har også Martin jobbet som radio-produsent og er en av NRK P3s mest kjente profiler med eget talk show.

2014

I 2014 var vi så heldige å få Robert Stoltenberg og hans folkekjære skikkelser, Piirka, Roy Narvestad, Yngve Freiholt og Kuram fra Borettslaget, til å lose oss (u)trygt gjennom første dag. Simen Agdestein avsluttet dagene med sitt foredrag om «Hva vi kan lære av Magnus Carlsen». Egil Hegerberg, bedre kjent som «Bare Egil Band» stod for kveldsunderholdningen og tilbakemeldingen var klar: «Hysterisk morsomt!»

 • Robert Stoltenberg

  Robert Stoltenberg og hans folkekjære figurer fra Borettslaget geleidet oss (u)trygt gjennom første dag. Vi fikk besøk av Piirka (finsk arbeidsledig og pirattaxisjåfør), Roy Narvestad (geskjeftig driftsleder), Yngve Freiholt (lettere feminin moteekspert) og Kuram (førstegenerasjons innvandrer).

 • Simen Agdestein

  Simen Agdestein bidro ikke med humor, men derimot med en av landets skarpeste hjerner. Simen ble Norgesmester i sjakk som 15-åring og Norges første stormester som 18-åring. På sitt beste var han rangert som nummer 16 i verden. Parallelt spilte han fotball for Lyn og A-landslaget.

 • Egil Hegerberg

  Kanskje bedre kjent som «Bare Egil Band». Han opptrer alene på scenen med en kassegitar, stappfull av tullprat og et knippe ironiske, humoristiske og mildt sagt merkelige låter tatt fra hans eget liv og hans egne opplevelser. "Hysterisk morsomt" var tilbakemeldingene fra publikum.

2013

I 2013 var det den erfarne Jonas Rønning som loset oss gjennom dag 1. Møtet med Nord-Koreas diktator Kim Jong Un er det få som glemmer – for en innlevelse! Egil «Drillo» Olsen avsluttet dagene og fortalte oss om lagbygging og hvordan vi kan gjøre hverandre gode, mens Dag Sørås stod for kveldsunderholdningen. Til stor stor forlystelse for de fleste, men til slakt fra noen ganske få.

 • Jonas Rønning

  Jonas er en av Norges mest erfarne stå-opp-komikere og viste oss blant annet hvordan Nord-Koreas diktator Kim Jong Un ville egne seg som motivasjonskonsulent. I tillegg til komikerrollen har Jonas bidratt i familiemusikaler, teaterforestillinger og hatt gjesteroller i TV programmer.

 • Egil «Drillo» Olsen

  Egil «Drillo» Olsen er kanskje Norges mest suksessfulle fotballtrener gjennom tidene. Under Drillos ledelse har herrelandslaget vært på andre plass på FIFAs verdensranking, kvalifisert seg til VM to ganger og slått storheter som Nederland, Tyskland, Portugal, Frankrike, Italia og Brasil.

 • Dag Sørås

  Dag Sørås er en ny stjerne som lyser sterkt på den norske komikerhimmelen. Han har en rå, svart og usensurert humor. Sørås sier akkurat det han tenker millisekundet etter at han har tenkt det. Til forsamlingens store forlystelse. Eller skrekk. Publikum ga han 4,7 av 5 mulige poeng!

2012

I 2012 var det ingen ringere enn Bård Tufte Johansen som stod for underholdningen på dagtid dag 1 og han leverte til forventningene. Vår alles kjære Trond Viggo Torgersen avsluttet dagene dag 2. Jonas Kinge Bergland (også utdannet lege, som Trond Viggo) stod for kveldsunderholdningen. Han hadde nettopp vunnet "Årets gjennombrudd" på Komiprisen og leverte både danseshow og stå-opp-underholdning.

 • Bård Tufte Johansen

  Bård Tufte Johansen, kjent fra TV med humorprogrammer som LilleLørdag, Åpen post, Ut i vår hage, Team Antonsen, Storbynatt og ikke minst Brille stod for underholdningen på dagtid. Bård har også bidratt i en lang rekke filmer og radioprogrammer.

 • Trond Viggo Torgersen

  Legen som ble artist, forfatter og barneombud. Mange av oss husker en ung Trond Viggo fra tiden med «Flode» eller «Kroppen». Trond Viggo har utallige TV opptredener på resyméet og har en herlig måte å være fullstendig ærlig, oppriktig og utforskende på.

 • Jonas Kinge Bergland

  Jonas Kinge Bergland vant «Årets gjennombrudd» på Komiprisen 2012, har deltatt på Latters sommerturné og Thomas Gjertsens humorgalla. Også kjent for turnéen «Komikameratene» som også ble et fornøyelig realityshow på TV.

2011

I 2011 ble konferansierrollen fylt av Linn Skåber. Varm, åpen, frittalende og så dyktig på sjangeren flaukomedie, at hun kan gjøre hvem som helst ille berørt. På programmet var også Knut Jørgen Røed Ødegaard, den engasjerte astrofysikeren med glødene interesse for alt som skjer i rommet. Kjetil André Aamodt holdt foredrag om hvordan bygge prestasjonskultur og ikke minst hvordan skape et godt integrert team.

 • Linn Skåber

  Skuespiller, tekstforfatter og komiker, kjent fra utallige opptredener på TV, film og teater. Men kanskje mest kjent for underholdningsprogrammene Nytt på Nytt, Maridalsspelet og Hjerte til Hjerte. Så dyktig på sjangeren flaukomedie, at hun gjør hvem som helst ille berørt.

 • Knut Jørgen Røed Ødegaard

  Knut Jørgen Røed Ødegaard er en engasjert astrofysiker med glødene interesse for alt som skjer i rommet. Ingen deltagere glemmer følgende kommentar fra Røed Ødegaard: «Når et sort hull slurper i seg en stjerne, da er den ferdig integrert, for å si det sånn.»

 • Kjetil André Aamodt

  Kjetil André Aamodt er Norges mest suksessrike alpinutøver gjennom tidene. Med 9 gull og totalt 20 medaljer i OL og VM, er vel ingen bedre egnet til å snakke om hvordan enkeltpersoner og team kan nå sitt potensiale og skape et godt integrert team.

2010

Hovedattraksjon i 2010, var Espen Eckbo. Han er en av Norges dyktigste komikere, skuespillere og tekstforfattere. Vi fikk blant annet besøk av Asbjørn Brekke og den velkjente integrasjonseksperten Rhino Thue. Andre attraksjoner var Vollvik som fortalte om oppturen med Chess og nedturen i etterkant, da han mistet alle pengene på børsen. På programmet var også Bård Eker, vår kjente industridesigner og gründer.

 • Espen Eckbo

  Eckbo har skapt en rekke TV-suksesser og ikler seg gjerne flere av hovedrollene på egen hånd. Torsdagsklubben, Team Eckbo, Tett på tre og Nissene på låven er bare noen av dem. På integrasjonsdagene fikk vi besøk av Asbjørn Brekke og integrasjonseksperten Rhino Thue.

 • Idar Vollvik

  Idar Vollvik er gründeren kjent for sitt unike talent for å skape visjoner, vekst og inspirerende arbeidsmiljø. Vollvik fortalte om oppturen med Chess og nedturen i etterkant, da han mistet pengene. Han snakket også om hvordan han forsøkte å bygge seg opp igjen med mobilselskapet Ludo.

 • Bård Eker

  Foredraget til Eker handlet om kreativitet, innovasjon og suksess. Han fortalte om Eker Design, båtprodusenten Hydrolift og bilprodusenten Koenigsegg. Eker brukte også mye tid på å snakke om guts, forvaltning av ideer og håndtering av utfordringer.

2009

Som konferansier i 2009, var vi så heldige å få Atle Antonsen. På Integrasjonsdagene fikk offentlige kunder særoppvartning, som varme håndklær, prioritert ombordstigning etter pauser og nakkemassasje. I håp om at dette skulle føre til mildere behandling fra Skatteetaten i fremtiden. Historien om når Antonsen skulle blåse opp familiens «live size» badehval er det heller ingen som glemmer så lett.

 • Atle Antonsen

  Antonsen har medvirket i en rekke humorprogrammer på radio og TV: Misjonen, Team Antonsen, Uti vår hage, Nissene på låven, Etaten, NAV og Dag er bare et lite utvalg. En av merkevarene til Antonsen er verbal stuntkomikk uten sikkerhetsnett.